Språkskolen Allora, kurs i italiensk

Lær italiensk og reis ofte til Italia!

Den beste måten for å lære og praktisere italiensk er å reise ofte til Italia. Her finner du en liste med våre norske samarbeispartnere som tilbyr: kulturreiser, sykkelturer og utleie av feriehus.

lineag

Studieturer til Sardinia

Ønsker du å praktisere italiensk på gaten i Italia, mens du snakker med vanlig folk, eller mens du handler grønnsaker på markedet? På vår studietur får du mulighet til å praktisere alt du lærte på kurset i Norge. Vi snakker kun italiensk sammen fra tidlig morgen til sent på kveld i 6 dager, mens vi besøker det italienske ferieparadiset Sardinia. Studieturene er åpne også til studenter som ikke har tatt et italienskkurs med oss.

På våre studieturer tar vi i bruk kun kommunikative metoder, som baserer seg på full eksponering til muntlig italiensk, konversasjon og praktisk bruk av språket i ulike hverdagslige sammenhenger.

Last ned:
- beskrivelse av våre kursnivåer;
- detaljert program;
- kort presentasjon av Sardinia.
- overnattingsmuligheter i Cagliari.
- Hvordan kommer man til Sardinia.
Les mer om Sardinia.


studieturTjenesten er stengt - Tjenesten er stengt

lineag

Vi snakker kun italiensk sammen i 6 dager!

Minstekrav: fullført nivå A1.a
Kursleder: ikke bestemt
Kursavgift: Kr. 2550,-
Kursavgiften inkluderer ikke: flytur, overnatting, mat, de tre utfluktene utenfor byen (ca. 50 euro pr. tur), billetter til museer og arkeologiske severdigheter.

sardiniaTjenesten er stengt - Tjenesten er stengt

lineag

Vi snakker kun italiensk sammen i 6 dager!

Minstekrav: fullført nivå A2
Kursleder: ikke bestemt
Kursavgift: Kr. 2550,-
Kursavgiften inkluderer ikke: flytur, overnatting, mat, de tre utfluktene utenfor byen (ca. 50 euro pr. tur), billetter til museer og arkeologiske severdigheter.

Påmeldingsskjema

* kurs  
* etternavn  
* fornavn  
* gate  
* postnummer  
* poststed  
 telefonnr.  
 mobilnr.  
* epost  

Alle felt merket med * må fylles ut

Vilkår ved påmelding:
- Påmeldingen er bindende. Dette er en enkeltstående tjeneste, som leveres innenfor et bestemt tidsrom, og omfattes derfor ikke av angreretten ifølge Angrerettloven.


Våre samarbeidspartnere og rabattordninger til våre studenter:

reise til Italia

Expa tilbyr sykkelturer både for mosjonister og syklister (på Sardinia, Sicilia, Elba, i Marche, Toscana, Trentino og Piemonte), mat- og vinturer, samt fotturer til blant annet Cinque Terre og i Dolomittene. Turene er både for grupper og for enkeltdeltakere. I tillegg til turopplevelsen legger de også stor vekt på lokal mat og vin, samt starter dagen med en lett italienskleksjon. De har alltid med svensk-/norsktalende guider på turene. Se mer om Expa på www.expa.no og på deres blogg aktiveturer.no. Som student ved Allora får du NOK 1.000,- i rabatt på sykkelturene, eller NOK 500,- i rabatt på fotturene - skriv 'Elev hos Allora' i kommentarfeltet i påmeldingsskjemaet for å få rabatten.

tiramisu

Tiramisu lager tematurer til Italia. Vi arrangerer kunst og kulturturer, litterære turer, operaturer og vandreturer. Den gode, italienske maten og vinen er selvsagt en viktig ingrediens på alle turene. Vi skreddersyr gjerne turer på oppdrag for store og små grupper, enten det er klubber, organisasjoner, firma, skolepersonale eller rett og slett en liten gjeng med venner som vil ut på eventyr.

primaitalia

Primaitalia tilbyr feriehus med høy standard i alle prisklasser og over hele Italia. Vi har valgt ut de beste stedene, slik at det blir enklere for deg å finne din perfekte feriebolig. Primaitalia gir kr 500,- i rabatt til Alloras språkelever, skriv "Allora" i henvendelsen til primaitalia.no.

romareiser

På bloggen Romareiser.no finner du gode tips om Roma. Roma er en by å drømme seg bort i, så selv om Romareiser inneholder mye fakta, er det lagt vekt på å presentere byen på en slik måte at du blir med på en reise.

primatoscana

Håndplukkede feriehus og leiligheter i hjertet av Italia. Primatoscana gir deg steder og opplevelser du ikke hadde funnet frem til på egen hånd. Primatoscana tilbyr 500 kroner rabatt til alle våre gamle og nye studenter. Gå til Primatoscana.

olivenreiser

Oliven Reiser er en turoperatør hvis visjon er å tilrettelegge spennende reiser med fokus på kultur, aktivitet, livsglede og naturopplevelser. For mer informasjon om rabatter reservert våre studenter, ta kontakt med oss. Oliven Reiser tilbyr 5 % rabatt til alle våre studenter.

soloitalia

Jan Terje Melandsø driver bloggen Solo Italia. På denne bloggen finner du masse nyttig informasjon om Italia, ikke bare reisedestinasjoner, men mye om mat, vin og ikke minst mote og shopping.


bellapiemonte

Opplev hva Nord-Italia byr på av mat, vin, natur, folk og kultur! Bo på det norske B&B-hotellet Villa Bella Piemonte, med norsk vertskap, midt blant gårder og vinmarker i det beste barbera-området i Piemonte. Villa Bella Piemonte tilbyr alle våre studenter 10 % rabatt på overnattingspriser.

linearossa