Språkskolen Allora, kurs i italiensk

Om oss

linearossa

Italiensk språkundervisning i Norge siden 2005

Allora drives av en gruppe italiensklærere gjennom Italiaeksperten AS, og arrangerer italienskkurs i flere norske byer. Siden 2005 har Italiaeksperten arrangert fritidsaktiviteter med fokus på italiensk språk, mat og kultur. Italiaeksperten driver også matskolen Pomodoro og sprogskole Studia i Danmark.

Postadresse: ITALIAEKSPERTEN AS pb. 42, 3139 Nøtterøy.

E.post: post(at)allora.no

Telefon

Organisasjonsnr.: 999 259 677

Autorisert regnskapsfører: Global Regnskap AS

Gå til kursplan for Italienskkurs, eller ta gjerne kontakt med oss!

 navn  
 mobilnr.  
 epost  

  

Om vår undervisningsmetode

Vi bruker en progressiv metode, basert på Noam Chomskys teori om at alle mennesker har et felles grunnlag for å lære seg et språk, og at det er visse fellestrekk som alle verdens språk deler. Les mer...

Om våre italienskelærere

Våre italiensklærere er høyt kvalifisert, og de fleste har universitets utdannelse innen lingvistikk (språkvitenskap) eller andre relevante fag. De som ikke har høy utdannelse, har utviklet en solid kunnskap gjennom flere års undervisning av det italienske språket til nordmenn. Alle lærere har italiensk som morsmål, og de behersker i tillegg norsk. Lærerne er regelmessig ansatte hos oss, med unntak av noen få som samarbeider med oss som frilansere. Les mer...

Om personvern

All informasjon som samles inn via Allora oppbevares på en sikker og fortrolig måte. Denne informasjonen vil kun være tilgjengelig for Allora. Les mer om bruk av informasjonskapsler (cookies) på Allora.

Vi søker alltid nye lærere

Vi har som mål å bli en landsdekkende organisasjon, og vi har alltid behov for nye lærere, spesielt der hvor vi ikke har etablert oss, eller hvor vi har begrenset kapasitet. Send oss gjerne din CV, eller kontakt oss for mer informasjon.

Her er noen av våre oppdragsgivere:

Vi samarbeider også med:

    Il Sasso (språkskole i Toscana)
    Ambiance (fransk språkkurs i Norge)

linearossa